Externe sites met Tiggelman / Tichelman informatie

Onderwerp Uitleg / links
Burgermeester stadt Oldenburg. 1408 − 1420 Arnd Tegelman
Wandelroute langs boerderij Tichelman. In het AD van 29-9-2009 staat in "De Route" een wandeling rondom het kasteel Hackfort die ook langs de boerderij Tichelman komt.
Aankoop van natuurgebied bij boerderij Tichelman door de van der Lugt stichting.
Hackfortselaan 4, boerderij Tichelman Achtergrondinformatie van de oudhoudkundige vereniging "Oud Vorden" over boerderij Tichelman.
Tichelmann systeem. Een door Albert Tichelmann (geboren voor 1870 in Duitsland) ontwikkeld verwarmingssysteem met natuurlijke doorstroming waarbij de aanvoer- en afvoerleidingen dezelfde weerstand hebben. Er is een prijs (van VDI) naar hem genoemd voor buitengewoon werk op het gebied van technische gebouwuitrusting. Een relatie tussen Albert en de 2 Tiggelman takken is (nog) niet gevonden.
Tichelmanstraat. In Malle, België is er een Tichelmanstraat. Of deze straat vernoemd is naar het beroep Tichelman of een bekende Tichelman is nog onduidelijk.
In Zetten, gemeente Over-Betuwe, Nederland is er ook een Tichelmanstraat die vernoemd is naar Hendrika Willemina Tichelman [1877-1960].
Herinneringen in Beeld, Fotoalbums uit Nederlands Indië, Liesbeth Ouwehand. Het KITLV/Royal Netherlands Institute of Southeast Asian and Caribbean Studies heeft van het boek: Herinneringen in Beeld, Fotoalbums uit Nederlands Indië van Liesbeth Ouwehand een proefhoofdstuk met diverse foto's van G.L. Tichelman en familie in Nederlands Indië op de site staan.
Art of Jessie Mooy - Tiggelman. Jessie Mooy - Tiggelman is an artist who has specialized in ceramicssince 1991. She was based in Port Elizabeth, situated in the Eastern Cape province of South Africa and now in Atelier La Tour des Bidoux,Les Bidoux, Riberac, Dordogne.
Bakkerij Hartog's Volkoren Bakkerij  in Amsterdam  `Beste Bakkerij van Nederland' in 2005. Fred Tiggelman, bakker en eigenaar, van deze bakkerij uit de Ruyschstraat heeft een interview gegeven dat via de site van de TROS nieuwsshow te horen was. N.a.v. de prijs 'Beste bakkerij van Nederland is Fred Tiggelman ook een geinterviewd voor het tijdschrift "Managementteam".
Rotterdamse Riet, zangeres uit Rotterdam  Rotterdamse Riet, een pseudoniem voor mevrouw M.J. Patberg-Tiggelman, 1916-1992,heeft 12 jaar voor Phonogram gewerkt. Er zijn 41 45-toerenplaten en 4 lp's uitgebracht, voornamelijk Nederlandstalig uit de periode 1960-1970.
  • Site Muzikum .
Dansschool Tiggelman in Breda.
Chateau France in Bourgondië/Morvan. Justus Tichelman heeft samen met familie het Chateau de Salorges opgeknapt om zelf te kunnen gebruiken als vakantiehuis en voor verhuur.
Autobedrijf Tiggelman Almere.
Ruiterstraat in Zaltbommel. Op nummer 17 zat:
Tjeu Tiggelman benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
 Alix Tichelman accused of killing Google exec with heroin overdose.
 TICHELMANN SK is een fabrikant en verkoper van een breed scala van industriŽle verpakkingsmateriaal in Slowakije.
 Richard Tichelman is een muziekant uit Canada, B.C.